Галерия

Англия излиза днес в 1/8-финал срещу Исландия на Евро 2016, за да оправдае надеждите и мечтите на цялата нация, изпаднала в ступор от самата себе си след референдума за ЕС.

Трите лъва, които традиционно тръгнаха с голямата кошница, се надяват да се класират сред най-добрите 8 отбора на Стария континeнт. И докато играчите на Рой Ходжсън се потят в Ница, на един хвърлей разстояние от тях, под слънцето се пържи друга популярна футболна фигура - Питър Крауч.

Непохватният дългуч, който рита за Стоук Сити, има достатъчно време за почивка, тъй като неговият отбор все още не се е събрал за лятна подготовка. Двуметровият таран използва ваканцията и заведе сексапилната си съпруга Аби Кланси на море във Франция. Двойката събира слънчеви лъчи на яхта до Лазурния бряг.

И докато белият като пуканка Питър (35 г.), разхожда кльощавите си като кокили крака, моделът на бельо отново привлича погледите с перфектната си форма. 30-годишната Аби, която е майка на две деца от Крауч - София Руби (5 г.) и Либърти Роуз (1 г.), не може да се отърве от сянката на папараците. Безкрайните бедра на Кланси наистина са неустоима гледка.

Във Франция Аби и Питър трябва да решат важен семеен въпрос - дали да имат още деца. Красавицата няма нищо против, но благоверният й се опъва. "Искам да продължим с децата, въпреки че второто не обича да спи. Заради Либърти Роуз ставам на всеки час, така че Питър ми каза "Без повече бебета засега". Все пак се надявам той да си промени мнението", казва Кланси, която е майка мечта.

Други теми вълнуват бившия капитан на Англия Джон Тери. Лидерът на Челси заведе съпругата си Тони и нейните родители първо в Черна гора, а после и в Хърватия. Преди дни папараци засякоха Джон и Тони в Дубровник.

Сърцатият защитник се оказа "зет като мед" за възрастните - Алан и Сю Пул. Той ги заведе на разходка с лодка покрай красивите острови на Адриатика. Преди това Тери и жена му отскочиха за кратко до Дубай.

Това се случи след края на сезона във Висшата лига. Таблоидите на Острова веднага обсъдиха стила на Тери, който впечатли. "Джон е готов да изиграе следващия Джеймс Бонд. Когато спре с футбола, със сигурност няма да остане без работа", са част от коментарите за капитана на Челси.