По повод 90-тата си годишнина датската технологична компания Bang & Olufsen зарадва почитателите на звука без компромис в качеството с иновативно решение - интелигентните тонколони BeoLab 90. Те вече са достъпни и у нас от Bang & Olufsen Bulgaria и са предназначени специално за домашно ползване. 

Новите колони BeoLab 90 са сбъдната мечта за ценителите на технологичното съвършенство в звука и изключителния дизайн, характерен за Bang & Olufsen. Те автоматично изчисляват акустиката в помещението, което гарантира оптимален звук независимо от позицията спрямо източника.

Звуковата мощ на BeoLab 90 достига до потребителите чрез специална кутия, изработена от 65 килограма алуминий, елегантни дървени извивки и красиви черни покривала – перфектна форма за всякакъв вид интериорен дизайн. BeoLab 90 дава и възможност за контрол върху разпространението на звука.

Така тонколоните се съобразяват с желанието на слушателя дали звукът да се насочи към определена точка в стаята, или да бъде разпръснат навсякъде. Тези уникални характеристики на BeoLab 90 правят бъдещето на звука реалност - днес и тук - и гарантират уникални звукови преживявания, независимо дали пред екрана на домашното кино или по време на парти у дома.

BeoLab 90 е продуктът, който перфектно олицетоврява новаторските традиции на Bang & Olufsen и уникалната дизайн философия на компанията. Можете да откриете шоурума на Bang & Olufsen Bulgaria на ул. Оборище 10 в София, както и на телефон +359 2 8073757 и e-mail адрес sofia@beostores.com.