Бразилската мегазвезда Жилберто Амаури де Годой - Жиба и приятелката му - моделът Мария Луиза Даут, се върнаха с гръм и трясък на сцената. Двойката засне гореща фотосесия, а след това даде още по-горещо интервю пред сп. "Папарацио".

Когато един спортист сложи край на кариерата си, често той качва килограми и физическата му форма остава назад. Може би плочките на корема му не са каквито бяха, но бившият волейболист показва, че увереността и самочуствието са от основно значение на прага на 40-те.

Въпреки че рожденият му ден е в края на декември, Жиба вече се готви за своя юбилей и признава, че харесва метросексуалния си вид „Обичам да се грижа за себе си. Наистина - разкрива волейболната легенда пред "Папарацио". - Обожавам да поддържам тялото си хидратирано, използвам лосион и най-добрите шампоани и душгелове. Не мога да живея без слънцезащитен крем и термална вода за лице сутрин. Обожавам парфюми и си правя маникюр всяка седмица.“ Жиба пояснява, че до този момент не е използвал единствено кремове против бръчки, но и за това има време.

„Привърженик съм на някои козметични средства и мисля, че е важно да се грижиш за себе си - продължава да разкрива пикантни подробности волейболната легенда. - Отиде си времето, когато само жените полагаха усилия да изглеждат добре. 

Правя си ексфолиация и маска на лицето за да мога да ревитализирам кожата.“ Бразилската суперзвезда на волейбола допълва, че посяга и към козметиката на приятелката си. Като професионален спортист Жиба притежава организъм с ускорен метаболизъм и няма проблеми с килограмите. Самият той обаче признава, че държи на балансираното хранене. „Тайната е да ядеш по малко няколко пъти на ден - признава спортистът. - Обожавам плодове, зеленчуци, протеини, ориз и боб. В тези 27 години като спортист винаги съм спазвал здравословна диета. Свикнал съм с това и го правя като нещо естествено. Мисля, че е много важно как се чувстваш в главата си. Нямам проблем с възрастта.“ 

Всъщност Жиба и Мария Луиза са една от най-горещите двойки в Рио де Жанейро и винаги когато се появят заедно на някои от плажовете на града, температурата рязко се покачва. Двойката не крие любовта си и не се притеснява да разменя целувки и прегръдки на пясъка пред други хора. Жиба признава, че със своята любима е правил секс на плажа.

„През 2014-а правихме секс на един от онези безлюдни плажове в Тайланд - разказва Жиба. - След това го направихме и в морето. Беше прекрасен слънчев ден.“ Самата Мария Луиза обясни, че отначало се е притеснявала, тъй като си мислела, че някой може да ги гледа скришом зад дърветата. „После си дадох сметка, че около нас е само природата и най-много на плажа да има някоя маймунка... Отпуснах се, беше необичайно и различно", спомня си специалния момент красивата бразилка.

Следват незабравими пътувания с мъжа на живота й. Години наред двойката опитва по малко от всичко. Дори в Дубай, където Жиба игра, неговата любима успява да го изненада, като си слага бурка по време на романтична вечеря. „Бяхме сами насред пустинята и под тази свръхсериозна дреха бях подготвила немислима изненада - разказва разпалено тя. - Суперсекси изненада. Направих съкрушителен стриптийз и завършихме със секс върху дюните. Преживяването онази вече беше незабравимо. А на финала пясъкът беше покрил телата ни. Понякога адреналинът е нужната добавка във взаимоотношенията между мъжа и жената." След това добавя, че с Жиба правят секс всеки ден.

"Между нас има много силни чувства и невероятна химия - продължава разкрепостената брюнетка. - Въпреки че сме заедно от 4 години, всеки път сексът между нас е страхотен. В началото страстите ни бяха още по-горещи. Жиба е звяр в леглото! Първият ни секс продължи 3 часа… Той бе изключително интензивен и с много чувства. Жиба има много енергия! Понякога е трудно да отида на работа… и не си давам сметка за това (смее се). Ако ми предстои пътуване Жиба иска секс по няколко пъти на ден. Никога не съм го чувала да говори, че е уморен. Винаги е много добре подготвен.”

"Никога не ми се е налагало да взимам стимуланти - включва се в разговора Жиба. - Уверен съм в себе си." Именитият спортист разбива мита, че сексът по време на олимпиада е забранен. "Тази история за липсата на секс в олимпийското село е мит!

Във волейбола никога не е било така. Това е легенда! - пояснява 39-годишният бразилец. - Ние винаги сме пътували със съпругите си и дори с децата си по време на олимпиада. Треньорът ни Бернардо Резенде обаче винаги ни е предупреждавал да не бъркаме свободата с разврата. И ако знаете как да се контролирате, защо да не си позволите това удоволствие?" 

Сексуалните подвизи обаче не са единствената силна страна на Жиба. Той отглежда двете си деца Никол (12) и Патрик (6) заедно с Мария Луиза. Хлапетата са от брака на Жиба с румънката Кристина Пръв. Двойката сложи край на брака си заради честите изневери на Жиба, който започва връзката си с изкусителната Мария Луиза две години, преди да се разведе. "Жиба винаги е бил много нежен и грижовен, разкрива 36-годишната Мария Луиза. - Но в момента не мисля много за това. Всичко се случва по много естествен начин."