Мика Стоичкова и приятелят ѝ Айкут вече официално са семейство. В съвсем тесен кръг двамата си казаха “да” в Щатите, където живеят през по-голямата част от времето.

Голямата дъщеря на Христо Стоичков съобщи за новината, публикувайки снимки в инстаграм. На един от кадрите младото семейство позира със свои приятели - момче и момиче, които вероятно са техните кумове. Церемонията е минала без всякакви официалности. Мика сключи брак, облечена с лятна семпла рокля и с ниски сандали. Съпругът ѝ е с бермуди, но с риза и папийонка.

Очаква се Мика и Айкут да вдигнат голяма сватба през есента в Правец. Двамата ще изчакат да се роди бебето им, за да съберат роднини и приятели на тържеството.

Михаела е бременна и може би от суеверие не разкрива в кой месец е, но редовно пуска в страницата си във фейсбук свои снимки. Коремчето ѝ вече е доста голямо, така че скоро ще направи Христо Стоичков дядо. Не уточнява и пола на бебето, само издава, че името му ще започва с буквата М. Добавя, че малкото човече толкова много я рита, все едно има нинджа в корема си.

На 9 юли бъдещата майка отпразнува своя 28-и рожден ден. Малко преди това - - на 21 юни, половинката ѝ Айкут стана на 32 г.