Никол Шерцингер не е сигурна дали Григор Димитров я обича, но се надява това да е така. Певицата говори в интервю за списание Fabulous за връзката си с най-добрия български тенисист.

“Аз съм много обичлив човек. Заедно сме от доста време и за момента просто живея с него, но съм щастлива. И двамата сме много заети, защото имаме собствени кариери, заради което пътуваме много. Това обаче ни кара да ценим моментите заедно. Съветвам и другите двойки просто да се наслаждават на такива моменти”, казва Никол.

Тя отново потвърди, че ще има семейство и деца. Григор игра много добре в Синсинати, но със сигурност трябва да съжалява, че изпусна финал на турнир от серията “Мастърс 1000”. Съперник на най-добрия български тенисист бе хърватският гигант Марин Чилич, от когото нашият загуби на олимпиадата в Рио де Жанейро. Димитров поведе 4:2 в третия сет, но не успя да се възползва от аванса си и загуби 6:4, 3:6, 5:7. Интересен коментар за състоянието на Григор пусна френският сайт “Тенис магазин”.

“На 25 години бившата голяма надежда на световния тенис няма време да чака. Ако трябва да бъдем честни, леко го бяхме забравили. Но в спорта нещата бързо се променят и доказателството е Димитров. От 2 години и “Уимбълдън 2014” той не бе печелил 4 поредни мача. Сега го направи в Синсинати".

"Нека не пропускаме победата над неговия добър приятел Стан Вавринка, с когото преди това се забавляваха. Това бе вторият му успех срещу състезател от топ 10 след отстраняването на Анди Мъри в Маями и явно му подейства добре. Димитров се учи отново да побеждава. Странно е, но това бързо се забравя.”