Галерия

Сръбкинята София Милошевич оглави класацията за най-сексапилната футболна половинка в Серия "А". Жената до футболиста на "Интер" Адем Ляич е безапелационната номер едно този сезон според "Кориере дело Спорт".

София, която е манекенка, и играчът са заедно края на миналата година. Двамата вече живеят заедно в Милано. Преди да срещне Ляич София беше сгодена за сина Слободан Живойнович - Филип. Той пък замени в леглото й тенисиста Виктор Троицки.

Две нови попълнения на нежния фронт допълват тройката на най-сексапилните половинки в Серия "А". Втора е жената на Томас Вермален - Поли Парсън. Чаровната моделка позира по бельо в не една и две фотосесии на Острова. Затова веднага беше забелязана от феновете на "Рома", където мъжът й ще играе този сезон.

Трета в престижната класация е половинката на новото попълнение на "Ювентус" Дани Алвеш - Жоана Санс. Испанската моделка и бранителят са заедно от една година. "Дани ми посвещаваше песни, правеше ми серенади и ми пишеше любовни писма. Така той успя да спечели сърцето ми", разкри манекенката.