Полузащитникът на Айнтрахт Франкфурт Марко Фабиан "цъфти" по германските стадиони този сезон и вече показва защо бившият треньор на тима Армин Фее го искаше на всяка цена.

Галерия

Мексиканският национал стана герой при победата с 2:1 над Байер Леверкузен през седмицата и вече има на сметката си попадение и две асистенции през кампанията.

Вестник "Билд" обясни на какво се дължи добрата форма на 27-годишния техничар. Напук на логиката, той играе много по-добре след... любовна раздяла!

Оказа се, че наскоро Фабиан е скъсал изненадващо с 26-годишната Янина Неорал, която изгря в един от музикалните формати в Германия.

Двамата бяха заедно над половин година и не криеха, че имат бурна връзка и че не могат да се наситят един на друг. Той я наричаше "принцесата ми" и беше "всичко" за нея...

Двамата се запознават в кафене в Кьолн, където Фабиан е бил на гости на сънародника си Хавиер Ернандес - Чичарито.

През юни Марко и Янина бяха заедно на ваканция в САЩ и изглеждаха влюбени до уши. След това футболистът представи гаджето на родителите си в Мексико. Вестниците в родината му дори пишеха, че ще има сватба...

Във Франкфурт се шегуват, че любовната раздяла със секс-тигрицата е запазила на Фабиан повече сили за мачовете на "орлите", които летят високо - тимът е четвърти в таблицата след три победи в първите четири кръга на Бундеслигата.