Николета Лозанова намери място в независима класация на жените, които са имали взимане-даване с Кристиано Роналдо. Българският модел е поставен под №15 в списъка с мацките от секс тефтерчето на португалската звезда, пише "7 дни спорт".

Галерия


Освен бившата съпруга на Валери Божинов вътре са още две дузини манекенки, тв водещи и популярни лица от шоубизнеса. Най-известното име е Ирина Шейк, с която Роналдо излизаше между 2010 и 2014 г. Но за някои от момичетата дори не сме чували. По-любопитното е, че любовниците на Кристиано са подредени хронологично, т.е. по време. Според авторите на проучването от хърватския вестник "24 часа" нападателят на Реал Мадрид е забил Николета в началото на тази година. Други източници обаче твърдят, че любовната им авантюра е започнала миналия ноември, когато двамата се засекли в хотел в Испания. Видяла възможността да атакува висока топка като Роналдо, Лозанова успяла да стигне до ръкостискане с него. Следващата крачка е ясна. С мимолетната връзка между суперзвездата и тв водещата е запознат и Валери Божинов. Нападателят на Партизан обаче умишлено не отговаря на въпроса дали е баджанак с Кристиано.


Иначе в момента футболистът на Реал е отдаден на бившата Мис Испания Десире Кордеро. Според Corazen CzN двамата се виждат от около месец, а Кордеро вече се е преместила в Мадрид, за да е по-близо до футболиста. Роналдо и Мис Испания се запознават през социалните мрежи. Първо са си харесвали снимки, а след това са започнали да си пишат, преди португалецът да покани красавицата в своя дом в квартал „Ла Финка“. В началото на август Десире сложи край на връзката си с друг футболист - Енцо Ренела.