1. Роналдо ревниво пази личния си живот. Особено след връзката си със супермодела Ирина Шейк, с която постоянно красяха първите страници на списанията. Двамата сложиха край на любовния си роман през януари 2015 г., изморени от светското преследване. От тогава насам Роналдо гледа да не се показва много-много в пресата с новите си завоевания. Но испанското издание „Корасон” сгащи наскоро двамата влюбени, които вече нямаше как да крият връзката си. Дезире е от Севилия и е само на 22 години. Но е носителка на титлата Мис Испания 2014.

2. Според слуховете Роналдо и Кордеро са се запознали в Инстаграм, където моделът има 94 000 последователи. Звездата на Реал Мадрид натиснал "Like" под снимка на бившата Мис. След това двамата си разменили няколко лични съобщения. И така до момента, в който се показаха заедно на рождения ден на кралицата на Испания Летисия Ортис. Според запознати Кордеро дори се преместила от Валядолид в Мадрид и е била забелязана на трибуните на Сантяго Бернабеу.

Галерия


3. За Кордеро се знае много малко. Тя е Мис Испания 2014. Същата година успява да се класира в десятката на конкурса Мис Вселена. Дезире е известна и с връзките си с хора от футбола. Била е гадже на Винченцо Ренела (нападател на Бетис), както и на Алваро Йеро, син на легендата на Реал Мадрид Фернандо Йеро. Дори се говореше, че футболната бръмчалка може да му стане снаха. Да, ама не!

4. Влюбена ли е Дезире в Роналдо?

5. Колко ще продължи връзката им?

6. Кордеро не се колебае да се появи и по-разголена в Инстаграм.

7. Дезире по време на лятната си ваканция

8. Мацката е предпочитан модел на бански. Перфектните й мерки често са причина за завистливи погледи. Моделът има какво да покаже - чувствеността й е уникална, казват фотографите