Националът Георги Миланов се радва на добър сезон с ЦСКА Москва, след като си върна титулярното място.

Банковата сметка на футболиста явно също е в добра кондиция, ако съдим по последната покупка на футболиста. Преди няколко дни Миланов изненада любимата си жена Мария с ключове за чисто нов "Мерцедес GLE".

Моделът е с всички екстри и струва около 60 000 евро. Сексапилната половинка на Миланов публикува няколко снимки на джипа в социалните мрежи.

Георги Миланов е стар любител на "Мерцедес" и досега не е изневерявал на марката от Щутгарт. А по отношение на Мария винаги е бил особено щедър. Не е тайна, че нежната брюнетка е една от най-красивите футболни половинки не само в България. Външността на българката беше оценена и в Русия.

Миналата година сайтът championat.com направи класация на съпругите и гаджетата в местната Висша лига, а Мария зае почетното 7-о място в нея.

“Заради Георги Мария изостави бизнеса си в България, където имаше салон за красота, и пристигна с него в Москва. Едно от първите неща, които направи там, бе да си наеме учител и да започне да учи руски език", написа тогава championat.com. 

Самата Мария не крие, че иска да открие салон за красота и в Москва, където двамата с Георги се чувстват отлично. През лятото на 2013-а офанзивният халф беше продаден от Литекс на ЦСКА Москва за 2,75 млн. евро.