Галерия

Доскоро те бяха просто малките любими дъщери на футболните знаменитости Марадона, Жинола, Бергкамп, Иеро. А днес те вече са звезди, грейнали със собствения си блясък, далеч от тежката сянка на прочутите си бащи.

В семейството на бившия ас на ПСЖ, Тотнъм и Нюкасъл Давид Жинола откриваме сина му Андреа и дъщерите Жоа и Карла. Последната стана хит в социалните мрежи напоследък със секси снимките си в Инстаграм в своя блог "Модата на Карла". 21-годишната французойка все пак не е някаква красива глезла - тя взе диплома от престижния лондонски университет "Риджънтс". 

Не остава по-назад и щерката на друга френска футболна знаменитост от края на XX и началото на XXI век - Жад Льобьоф. Над 30 000 са вече ревностните почитатели на 24-годишната красавица в Инстаграм. Тя вече направи и първите си стъпки на подиума като манекенка за агенцията "Кю Менинджмънт", снима реклами за различни фирми, сред които и Ripcurl.

Още повече са тези, които плакнат очи със снимките и клиповете на Валентина Алегри, дъщеря на треньора на Юве Масимилиано - над 118 000 в Инстаграм. Наскоро тя разгневи татко си с пускането в интернет на закачлива видеопародия.

Макс я посъветва да се съсредоточи в учението и Валентина го послуша. И в началото на юни 20-годишната италианка доказа с видео в Инстаграм, че е взела поредния си изпит по "История на социологическата мисъл".

По-популярна от Валентина Алегри в Инстаграм е Даниеле Фавато - повече от 150 000 последователи. Защо е толкова известна? Защото снимките й са доста предизвикателни и защото е дъщеря на знаменития Ромарио.