Галерия

Нова светска двойка превзе първите страници на сръбските таблоиди. Звездата на националния отбор по баскетбол Милош Теодосич (29) хвърли голяма мрежа и в нея се хвана прелестната дъщеря на турбо фолк звездата Цеца Величкович.

С любовния си живот 18-годишната Анастасия Ражнатович, чийто баща е покойният лидер на паравоенната структура "Тигри" - Желко Ражнатович-Аркан, може да захранва цялата жълта преса в западната ни съседка. Преди да се хване с Теодосич, тя имаше зрелищен роман със сина на президента на Цървена звезда Звездан Терзич - Костадин, а таблоидите им брояха целувките. В края на август обаче двамата неочаквано се разделиха, без да обявят публично причината. 

"Не е имало скандал, решението за раздялата беше общо - коментира лаконично Анастасия. - Останахме си добри приятели, а приказките, че сме се карали като цигани, не отговорят на истината. Според близки до бившата двойка обаче те не си говорят, независимо че Костадин продължава да обикаля дискотеките с брат й Велко.

Докато любимците на воайорите в Сърбия се разделяха пред очите на цялата нация, Милош Теодосич предвождаше Сърбия на олимпиадата в Рио де Жанейро, а играта му беше на нивото на милионерите от НБА. В крайна сметка сърбите играха финал със САЩ и спечелиха сребърните медали.

След завръщането на отбора от Рио Теодосич имаше няколко силни нощи в белградските клубове. Там общи приятели го запознават с Анастасия. Самата Анастасия признава, че откакто е с Тео, не слиза от розовите облаци. Не крие, че майка й първа е разбрала кой е новият мъж в живота й.