Галерия

Старата любов ръжда не хваща. Тази поговорка май с пълна сила важи и за Кристиано Роналдо. Големият въпрос в медиите по света е дали звездата на "Реал" (Мадрид) и Ирина Шейк отново нямат заигравка помежду си.

Кристиано, който се раздели с руският модел в началото на 2015-а, хареса две нейни снимки в Инстаграм през последните няколко дни. Това нямаше да е чудно, ако двамата не бяха скъсали всякакви отношения, включително и в социалните мрежи, след края на връзката им.

Сега обаче Роналдо "лайкна" две поредни публикации на бившата си любима и веднага разбуни духовете. Още повече, че той обича да установява контакт с набелязаните мацки първо в социалните мрежи.

Ирина има връзка с актьора Брадли Купър от повече от година, но в последно време постоянно се появяват слухове за тяхна раздяла. Кристиано така и не е имал сериозни отношения след раздялата си с Шейк.

В последно време той е свързван с Мис Испания Дезире Кордеро, но португалецът така и не е коментирал дали това е истина. И като нищо може отново да се окаже в обятията на красивата рускиня.