Галерия

Специалистите по хранене съветват след тежки физически натоварвания да се яде пица. Италианският специалитет е пълен с въглехидрати и футболистите го обожават. На физически натоварвания явно е наблегнала и любимката на футболистите Моника Валериева.

Тунингованата дупничанка публикува провокативна снимка в социалните мрежи, на която е чисто гола, а до нея на леглото има огромна пица. Фотосът побърка последователите на Моника, които я заляха с най-различни коментари.

Красавицата от Дупница стана известна преди няколко години, когато беше забъркана в афера с Николай Михайлов. Националният вратар нито отрече, нито потвърди тогава, че е бил интимен с Моника.

Твърди се още, че тя е излизала с половината актуални български национали и хора от шоубизнеса у нас. Иначе Валериева е изявен враг с Николета Лозанова, а не е изненада, че ябълката на раздора беше бившият съпруг на манекенката Валери Божинов.

Нападателят на Партизан, подобно на Ники Михайлов, е свързван с всяка популярна жена, в това число и с Валериева. За разлика от всички други мъже, за които се твърди, че са излизали с нея, Моника говори за Валери в едно свое интервю: "Човек да не се позабавлява значи....".

В момента за Моника, която неуспешно се пробва в музикалния бизнес, се знае, че има нов приятел, който няма нищо общо със спорта. Видно е обаче, че той е доста заможен, след като силиконовата красавица не спира да си пуска снимки от екзотични дестинации по света.