Галерия

Голяма сватба вдига най-добрият мексикански футболист Хавиер Ернандес-Чичарито. Нападателят на германския "Байер" (Леверкузен) е предложил на приятелката си Лусия Виялон и тя без да се замисли, е казала "да"! Тържеството ще бъде през лятото догодина, твърди списание HOLA!

Интересното е, че палавата хубавица мина и през леглото на мегазвездата Кристиано Роналдо. Виялон работеше като журналистка в клубната телевизия на "Реал" (Мадрид). Именно тя бе първата, която утеши португалеца след раздялата му с руския модел Ирина Шейк.

Нещата между двамата обаче не бяха дългосрочни, след което тя се хвана с друг играч на "белия балет" Чичарито. 28-годишният мексиканец хлътна здраво и оттогава е обсебен от испанката с големите тръпчинки.

Само преди дни Ернандес дори отказа да играе за националния отбор на Мексико, за да бъде близо до гаджето си. Официалната причина да пропусне мачовете срещу Нова Зеландия и Панама бе, че има травма на ръката. В действителност обаче той предпочете да пътува до Мадрид, където се отдаде на любовта си с Лусия.

Спортната журналистка наскоро претърпя операция на белия дроб. Двамата са заедно вече повече от година. Тя дори напусна клубната телевизия на "Реал" и започна работа в beIN Sports, където коментира Формула 1.