Галерия

Двойка ли са двукратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън (31 г.) и рекордьорката по победи в женските ски Линдзи Вон (32 г.)? Вместо да кара на откриването на сезона в Зьолден, ледената кралица привлече вниманието със секси тоалет на пистата в Остин, Тексас, където стана свидетелка на първата победа на плейбоя на Формула 1 Люис от юли насам.

"Дойдох, за да стискам палци за Люис. Аз живея във Вейл, а той също има къща там", коментира пред "Билд" присъствието си в Тексас Вон. Тя не го изпускаше от поглед през цялото време, като го прегърна за късмет преди старта, а след финала направо го разцелува. 

Двамата позираха подозрително близо и на отборната снимка по случай двойната победа на Мерцедес.

За пред хората мъжемелачката Линдзи и бившият на Гришовата Никол - Люис, твърдят, че са само приятели. Запознати обаче побързаха да припомнят, че така започна и романсът на ледената кралица с голфъра Тайгър Уудс. Първоначално двамата убеждаваха свои и чужди, че са само приятели, а след това се оказа, че отношенията им са далеч по-задълбочени.

Слуховете, че Линдзи и Люис са в точно такива отношения, се потвърдиха и на 18 октомври, когато тя отпразнува 32-рия си рожден ден в неговата компания. Тогава двойката се похвали в социалните мрежи с видео и снимки от парти в баровски боулинг клуб. А Вон се обръщаше към Хамилтън с "моя бърз приятел"...