Галерия

Мис Дупе Сузи Кортез е луда фенка на футбола. И го доказа за пореден път. Тя засне поредната си гореща фотосесия. Мис Бум-бум захвърли дрехите в чест на световното първенство в Русия през 2018 година. И по-точно заради избирането на официален талисман на надпреварата. Предни дни стана ясно, че това е вълкът Забивака.

Бразилската моделка, която спечели „Мис Бум-бум“ през 2015 година, бе поканена от Руската футболна федерация да популяризира талисмана. А как по-добре да го направи, ако не отново да се съблече. Още повече че бе обявена за муза на шампионата в Русия.

Сузи позира с фланелката на "сборная" и по прашки. На част от кадрите държи умалени копия на вълчето. На други фланелката е вдигната и ясно се вижда, че отдолу Кортез няма нищо.

Пищната бразилка е известна футболна привърженичка. Тя е луда фенка на "Барселона" и Лионел Меси. И не пропуска случай да пусне похотливи снимки, насочени към аржентинеца. Стигна се дотам, че половинката му Антонела Ракуцо започна да ревнува от нея. Затова Меси изтри Кортез от последователите си в социалните мрежи.