Галерия

Бразилката Таиса Менезеш е под тепетата за мача на своя отбор "Едзаджъбашъ" срещу "Марица". Двубоят от втория кръг на Шампионската лига се игра снощи в новата зала "Колодрума". Пристигането на Менезеш в България разтуптя хиляди мъжки сърца. Хотелът на турския отбор се оказа обграден от фенове на Таиса, които мечтаят да я видят и да се снимат с нея.

Красавицата е една от най-големите звезди в световния волейбол. Медиите в Страната на кафето твърдят, че тя е получила 100 000 долара, за да снима за "Плейбой". Еротичните фотоси на волейболистката обиколиха планетата моментално след като броят беше отпечатан.

За огромно съжаление на многобройните си почитатели Менезеш е лудо влюбена. Тя получи романтично предложение за брак от приятеля си Гилерме Палеси. След волейболен мач с участието на Таиса Гилерме пада на колене пред нея и поиска ръката й.

Менезеш казва "Да" и в залата зазвучава сватбеният марш на Менделсон. Освен красива бразилката е много успешна на игрището. Тя е двукратна олимпийска шампионка, а освен това има четири титли в сериите Гран при. Менезеш спечели и световното клубно първенство през 2012 г. Тя бе избрана и в идеалния отбор на световното първенство през 2014 г.