Популярната у нас футболна съпруга Асдис Ран мина на секс с гумена кукла. За това призна самата тя къде на шега, къде на истина. Исландската красавица се разведе с бившия нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон и оттогава няма сериозен мъж до себе си. Ледената кралица, както е известна цицорестата блондинка, гушка надуваем мачо заедно със своя приятелка.

"С нашия приятел Глен. Понякога гуменото е по-добре", коментира Асдис. По русокосата мадама все още въздишат българските фенове. Навремето тя се появяваше по трибуните на стадион "Българска армия". Сега е луда фенка на исландския национален отбор, който направи фурор по време на изминалото европейско първенство по футбол.

"Щях да се съблека по цици, ако бяхме били Франция", призна чистосърдечно Ран в интервю пред "България Днес". За жалост храбрите северняци загубиха и Асдис не свали сутиена.

Тя и трите й деца продължават да са тясно свързани с България. Ледената кралица има апартамент в София и прекарва голяма част от годината именно у нас. Тя опита бизнес с булчински рокли, но фалира. Все пак за Асдис в пълна сила важи максимата "русо гладно няма".