Галерия

Доведената дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн - Бианка, отново привлече вниманието на всички. Сексапилната блондинка засне поредната си гореща фотосесия.

Красавицата, която носи фамилията на бившия нападател и го приема за свой баща, се появи по бельо. Тя се снима в наколко различни модела, които подчертаваха секси извивките й. Към камерата е отправила зноен поглед, който ще накара коленете на немалко мъже да се подгънат.

Новата й фотосесия се появи на фона на информациите, че ще е сред звездите на подобрен вариант на риалити шоуто „Звезден Биг брадър“. В него трябва да влязат няколко нови участници, които се присеъдинят към най-запомнящите се герои от предишните сезони. Изданието на шоуто ще носи името „Златни звезди V“.

Бианка предизвика интереса на продуцентите на предаването именно заради това, че е доведена дъщеря на Пол Гаскойн. Бившият национал от години пълни таблоидите със своя разгулен живот. Той на няколко пъти постъпва в болница след прекаляване с наркотици и алкохол. За последно Газа се лекува само преди няколко седмици.