Българка, която живее в Испания от дълги години, изпълни най-голямата си мечта - да се види на живо с Христо Стоичков. За трогателната случка се разбра в предаването на американския канал за испаноговорещи Univision Deportes "Питай звездата", където Камата е главно действащо лице.

В него той обикновено отговаря на въпроси на зрители, но сега беше избран различен подход. Режисьорите пуснаха видео, заснето със самия Стоичков по време на последното Ел Класико на "Ноу Камп", в което "Барса" изпусна победата срещу "Реал", допускайки изравняване в самия край.

Жената, която говори само на испански, обяснява, че от 25 години мечтае да се запознае на живо с Христо Стоичков и сега желанието се е сбъднало. Тя уточнява, че Ицо не само й е сънародник, но и е от нейния град и нейния квартал. Вероятно има предвид Пловдив и "Кършияка".

"Тогава е бил по-млад и по-хубав", коментира колега на Стоичков, но жената разпалено го прекъсва: "Не, сега е по-хубав! Заради него съм от "Барселона"." Самият Христо признава, че е бил много развълнуван от срещата. "Представяте ли си, жената от 25 години мечтае да ме види. Носеше и знамето на родината ми", обясни той.