Американска лекоатлетка реши да захвърли дрехите си и да покаже всичко от мускулестото си тяло. Ема Кобърн е бронзова медалистка от олимпиадата в Рио де Жанейро миналото лято. Тя се състезава в дисциплината бягане с препятствия на 3000 метра, позната още като стипълчейз.

Никакви препятствия обаче няма пред фотообектива за еротичната сесия. Палавите снимки на Ема са направени за изданието Body Issue на ESPN.

Спортистката се съгласила с охота на предложението. Снимките са правени сред природата. Тя тича в различни пози из обширна ливада, заобиколена от планински върхове.

Любопитното е, че Ема попадна в множество класации за най-красивите спортистки в Рио. Тя стана първата състезателка в средните бягания, която позира за изданието. Преди нея във фотосесиите са участвали мъжете атлети Ащън Итън, Лоло Джоунс и Уолтър Дикс.

Кобърн признава, че се е насочила към стипълчейза в гимназията. Тя е трябвало да участва на 800 м в Албакърки. "Баща ми не искаше да шофира толкова дълго, за да ме гледа само две обиколки", разказва Ема.

Това е и причината тя да стартира на 2000 м стипълчейз, но изненадващо печели състезанието.