Още по темата

 

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков отново доказа, че е роден победител. Камата изведе своя отбор до купата във вътрешния турнир, организиран за служителите на мексиканския тв гигант „Унивижън“.

Любопитното беше, че Стоичков се изявяваше като вратар, а в предни позиции блестеше бившият ас на Реал Мадрид и Интер Иван Саморано. Двамата не оставиха шансове на противниковия тим, съставен от местни шоузвезди, и се наложиха с 9:6.

Преди няколко дни пък стана ясно, че Ицо ще бъде специален гост на борда на круизен кораб, който ще отплава от Маями на 27 май и до 3 юни ще обиколи Централна Америка и Карибите. По време на пътуването пасажерите ще могат да се запознаят с кариерата на Стоичков на видеоекраните на кораба.

Камата ще отговаря на въпросите на пътниците, ще дава футболни уроци и ще бъде рефер на състезание по изпълнение на дузпи. Ще има и търг за различни вещи на българската легенда. Постъпленията от аукциона ще отидат за различни каузи, подпомагани от фондация „Христо Стоичков“.