Футболният тим на Investor Media Group размаза конкуренцията и на футбол, след като по категоричен начин грабна титлата в медийния турнир, организиран от БФС и VIVACOM, който се проведе на базата на националния отбор в Бояна. 

В самото начало на надпреварата отборът все още купонясваше след последните турнирни успехи и по подобие на Пеневата чета от "САЩ 94" лежерно подари победата на "24 часа" в груповата фаза на турнира. 

Но след това стана страшно. В групата го отнесоха последователно БТА с 6:2 и Spotnamasa с 8:0. Така Investor Media Group се класира на 1/4 финал, където бе ударен състава на Дарик с 3:1. На 1/2 финалите старите познайници от "24 часа" бяха разнебитени с фамозни и красиви отигравания, като само грубите прояви на вестникарите ги спасиха от разгром. 

Така се стигна до финалната среща, която показа на всички кой е №1. Битката за титлата бе срещу сборен отбор на Нова телевизия, Диема и Гонг. Investor Media Group джентълменски позволи на съперниците да дръпнат с гол, но след това им скъса мрежите за крайното 5:1. 

Съставът на Investor Media Group - Бойчо Попов (вратар), Александър Рангелов, Георги Пешев, Владислав Радославов, Гриша Михайлов, Методи Здравков, Бойко Серафимов, Светлин Йочев и Петър Иванов