Галерия

След куп перипетии и раздели бракът на Благой Георгиев и Есмер най-накрая се успокои. От няколко месеца двамата се радват на щастие без драми. И за да затвърдят любовта си и да скрепят връзката си, се сдобиха с нови халки.

Те видимо са от благороден метал и са доста масивни. Двете имат едни и същи надписи, посветени на любовта. Единствената разлика е, че тази на Благо е малко по-изчистена. За разлика от нея, на халката на Есмер има нейната буква и няколко допълнителни камъка. Двамата не ги свалят от ръцете си, откакто са ги взели.

Пръстените са закупени по време на почивката на футболиста и жена му в Дубай и според специалисти са излезли солено на бившия национал. Есмер побърза да се похвали с тях. Тя качи снимка на ръцете им с новите халки и написа "любов без край" като коментар. Футболната половинка е заменила с нея стария си пръстен, който Благо сложи на ръката й на сватбата им през септември 2015 година.

Ваканцията на двамата в емирството продължи по-дълго от обикновено. Този път те бяха придружавани само от сина си Елай и роднини на Есмер. С тях изненадващо не бяха двете по-големи деца на футболиста Йоана и Давид от връзката му с бившата гимнастичка Христина Витанова.

Досега те винаги споделяха летните ваканции на баща си. Според близки до Георгиев сегашната му половинка искала да си почива, а не да се занимава с три деца. Така Йоана и Давид останаха без традиционната лятна почивка с баща си тази година.

В момента Благо е без отбор, след като Оренбург, където игра миналия сезон, изпадна от елита в Русия. Джизъса е решен да си почине добре през лятото и едва след това ще мисли дали да продължи да играе. Благой вече е на 35 години и сериозно се замисля за край на кариерата си.

Материал на вестник "България Днес"