Галерия

С официална церемония днес в Дряново бе закрит Милан Джуниър Камп.

За втора поредна година събитието събира в предбалканското градче повече от 150 таланти на възраст от 7 до 17 години от цялата страна.

Галерия


В продължение на седем дни децата тренираха и живяха с треньорите от Милан  и техните български колеги, изживяха незабравими моменти и имаха възможност да развият своя талант и да усетят магията на големия футбол.

Генерален спонсор и организатор на събитието Милан Джуниър Камп Дряново 2017 беше C.R.E.A.M  България в лицето на г-н Валери Димитров, който в заключителните си думи по време на церемонията обяви, че и през 2018 г. Дряново отново ще посрещне Милна Джуниър Камп.

Инициативите Милан Джуниър Камп в България през последните години са част от цялостната стратегия на г-н Ивайло Рачев от Доминант спорт груп – официален представител на Милан за нашата страна и Балканите, в България да се създаде и заработи целогодишна Милан Академия.

От 1 до 6 август ще се проведе втория за 2017 г. Милан Джуниър Камп в град Бяла , който ще бъде и пето юбилейно издание.

Най-талантливите деца сред участниците в двата лагера, през март 2018 г. ще отидат в Милано да участват в Milan Junior Camp Day.