Огромен гей скандал разтърси футбола, а в епицентъра му е испанският гранд Барселона.

Бившият нападател на каталунците Джонатан дос Сантос, който беше определян за един от най-големите таланти на "Ла Масия", но от 2015 г. играе в ЛА Галакси, е имал интимни връзки с бивши съотборници. Скандалното разкритие направи доскорошната годеница на 28-годишния нападател.

Тя заяви пред мексиканското издание "ТВ Нотас", че любимият й е мачкал чаршафите с мотора на Байерн Мюнхен Тиаго Алкантара. Най-вероятно става дума за съвместния им престой на "Камп Ноу", но впоследствие и двамата напуснаха Барса. Преди да акостира в САЩ, Дос Сантос игра във Виляреал, а там се сближил повече от нужното със защитника Матео Мусакио, който от лятото е част от Милан.

Очаква се засегнатите да вземат отношение по темата. Възможно е да става въпрос и за отмъщение на обидената годеница. Това далече не е първия секс скандал с Дос Сантос. Преди година се появиха информации, че той е изнудван от мафията в Мексико за пикантен запис. В него той изневерява на годеницата и бил готов да плати искания подкуп.

Наскоро пък четирима играчи на бразилския клуб Гаучо заснеха видео, в което симулират секс помежду си в съблекалнята. Впоследствие играчите бяха уволнени.