Най-новото попълнение в отбора на жените на "червените" е гаджето на нападателя Рафаел Енрике. Тя се казва Джулия и последва любимия си в България след пристигането му през юни. Приятелката на нападателя спокойно може да се нареди сред най-красивите жени в ЦСКА-София. Джулия бързо се сдуши с другата бразилка на "Армията" - Карла, която е жената на голямата звезда на "червените" Фернандо Каранга.

Двете ходят заедно на мачовете на отбора, обикалят моловете и наскоро дори намериха време за басейн. Женската компания се допълва от жената на една от другите звезди на ЦСКА-София - любимата на халфа Тиаго Родригес - София. Трите не общуват с половинките на българските футболисти на "червените" основно заради езиковата бариера. Джулия, Карла и София общуват почти само на португалски и не разбират абсолютно нищо на български език.

За съжаление на Джулия нейният любим Рафаел рядко се появява на терена с фланелката на ЦСКА-София. Бразилецът все още не се е адаптирал напълно в отбора и засега е със статут на резерва. За разлика от него Каранга и Тиаго редовно радват половинките си с голове за "армейците". Най-голямата фенка е Карла, която не пропуска мач и дори признава, че сънува попаденията на известния вече като Вкаранга нападател. След хеттрика на Фернандо във вратата на "Ботев" при победата с 6:2 Карла се обясни в любов на футболиста.

"Поздравления, любов моя! - написа бразилката. - Поздравления за трите гола, честито и на целия отбор за голямата победа. Ще ви кажа едно - моите молитви за любов винаги работят. Господ ми беше казал, че днес е денят ти и това се случи. Благодаря на Бог и се надявам да ви дарява с още повече успехи. Дано да ни благославя винаги!"

Материал на "България Днес"