Нов епизод от сапунката с гей скандала, който разтърси европейския футбол преди два ни, излезе наяве.

Галерия


Всичко тръгна от бившата годеница на Джовани дод Сантос – Марта Кариедо, която разкри, че юношата на Барселона и настоящ нападател на ЛА Галакси е бисексуален. Това е и основната причина за раздялата на звездната двойка, след като тя разбрала, че 28-годишният футболист имал вземане-даване с бившите си съотборници на "Камп Ноу" и във Виляреал, съответно Тиаго Алкантара и Матео Мусакио.

По настоящем двамата играят съответно в Байерн Мюнхен и Милан и според нови публикации в мексиканската преса, Дос Сантос преживял много тежко раздялата с Мусакио. Защитникът започнал връзка с испанската красавица Ирене Гонзалес и за да му отмъсти, нападателят стартирал свалки с Кариедо. Те излизаха седем месеца и точно преди да се венчаят, бившата възлюбена на Дос Сантос научила истината, след което го изгонила.

Впоследствие блогърката взела решение да унижи Дос Сантос публично и разказа историята в телевизионно интервю, но без да замесва себе си. Интересното е, че още няма нищо официално от страна на тримата засегнати в скандала, което само по себе си е подозрително.

По щастливо стечение на обстоятелствата пък Мусакио и Гонзалес в момента работят заедно в Милан.