ПСЖ спечели с 2:0 над Лион снощи, но напрежението в лагера на парижани се усети на терена. Причината е, че двете големи звезди Неймар и Единсон Кавани влязоха в горещи спорове кой да изпълнява статичните положения.

При една от ситуациите бекът Дани Алвеш не позволи на Кавани да изпълни пряк свободен удар и подари кълбото на близкия си приятел Неймар. Самият Кавани пък изпорти дузпа, след като не позволи на бразилския стрелец да застане зад бялата точка.

Треньорът Унай Емери наблегна, че иска ситуацията да бъде изяснена от двамата снайперисти. Ако те не постигнат съгласие, тогава той ще вземе нещата в свои ръце.

"Има няколко играчи, които са титулярни изпълнители на дузпите. Кавани е единият, а Неймар и другият. И на терена трябва да се стигне до джентълменско споразумение", коментира испанският специалист.

"След това ние ще решим за дузпите, които ще се изпълняват занапред, защото и двамата могат да ги вкарват. Ако не бъде постигнато съгласие между тях, аз ще реша. Не искам това да се окаже проблем за нас", добави Емери.