Десет отбора се включиха във футболното издание на “Спортувай с мисия” 2017. Победител в четвъртия по ред турнир на Holiday Heroes стана отборът на Sutherland. Второто място си извоюваха Schenker, следвани от Red Devil и Lidl. След тях в класацията останаха отборите на Asbis, Fadata, SBTech, In Time 1, 2 и Esky.
 За да поздрави и награди шампионите, събитието уважи и бившият футболист Методи Деянков. В чест на участниците и в подкрепа на каузата на Празничните герои, на игрищата на „Мусагеница Спорт“, където се проведе турнира, се присъедини и “Отбора на сърцето”. Капитани на всички отбори успяха да премерят сили с Монти, Миро от Big Brother, Играта, Енчев и Лъчо от група „СкандаУ“.

 Официални съдии на състезанието бяха доброволците Йордан Кирчев, Сами Шелбая и Богдан Петров, които се включиха абсолютно безвъзмездно в подкрепа на каузата. Награди за победителите също не липсваха. Всички те получиха комплименти от “Болярка”, STR8 и B.U. 
 Благотворителеният турнир по футбол между компании реализира сумата от 7850 лв. от такси-участие на отборите. Всички приходи ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти за празничните пакети в предстоящата коледна кампания на Holiday Heroes.

Още снимки можете да видите в официалната Фейсбук страница на Holiday Heroes.