Галерия

Гаджето на Григор Димитров - Никол Шерцингер категорично отрече, че с останалите момичета от “Пусикет Долс” са скъпоплтени проститутки. Както е известно, подобно нещо обяви бившата им колежка Кайа Джоунс. Тя заяви, че е била в “кръг от проститутки” вместо в музикална група. Джоунс разкри още, че висшестоящи в индустрията казвали на момичетата с кого трябва да преспят.

“Ние сме солидарни с всички жени, които смело говорят публично за ужасните опити за злоупотреба с тях, тормоз и експлоатация. Но ние не можем да застанем зад лъжливите твърдения на други членове на групата, споделили, че са участвали в дейности, които просто не са се случили”, се казва в общо изявление на момичетата от “Пусикет Долс” - Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика.

Основателката на групата Робин Антин отвърна на обвиненията, наричайки ги “отвратителни, абсурдни лъжи”. Тя разказа пред медиите, че Кайа никога дори не е била част от бандата, а временно попълнение, което така и не успяло да навлезе в бранша.

Кайа попада в “Пусикет Долс” през 2003 г., когато е едва тийнейджърка, а официално се разделя с нея две години по-късно преди групата да запише някои от най-големите си хитове като Do not Cha" и "Buttons".