Галерия

Волейболистката от школата на Казанлък Елица Баракова, която преди два месеца стана трета в света с националния отбор на България за жени до 23 години, изненада всички с изкусителна фотосесия за бранд за съдийски дрехи и аксесоари, съобщава BGvolleyball.com. 

Не само това, Елиза захвърли всички дрехи и се снима предизвикателно само по съдийска свирка. На Елица, която понастоящем е състезателка на Берое (Стара Загора), не и е за пръв път да застава пред обектива, както може да се види от профилите й в социалните мрежи.

Малко известен на широката общественост е факта, че самата състезателка е завършила курсове за волейболни съдии, като е сертифициран рефер национална категория. Въпреки натовареният си график на тренировки с женския отбор на Берое и националния ни тим, състезателката намира понякога време и да се изявява и в другото си амплоа.

20-годишната състезателка, която е висока 184 сантиметра показва завидни форми, като умело съчетава волейболната кариера с фотосесии извън терена и една от най-красивите родни волейболистки.