Талисманът на ЦСКА Вероника Стефанова прави фурор в Китай, където се провежда конкурса "Мис Свят".

Галерия

Въпросното модно събитие се провежда в многолюдната страна за 67-а поредна година, а нашенката няма никак лоши шансове да постигне сериозен успех в него.

Финалът е на 18-и ноември в град Саня, а държавите участнички са 130 на брой, като всяка една от тях е печелила най-престижната титла за страната си. Нашето момиче спечели конкурса "Мис Свят България". 

Вероника доби популярност през последните години като един истински и достоен боец в борбата срещу анорексията, като на въпросното модно събитие тя ще представи именно нейната кампания, която е свързана с коварното заболяване.

Тя тотално разби прототипите за модел и манекенка, след като не спира да помага на нуждаещи се хора, които се борят с гореспоменатото заболяване и се впуска във всяка една благотворителна кауза, която е според нейните възможности. 

Организаторите на престижното събитие са направили доста интересно състезание с наименованието "Head to Head Challenge" в което моделките са разпределени в 13 групи, а нашето момиче е в 9-ата.

Освен това тя е дала и най-добри и реалистични отговори на него, а това увеличава шансовете и да отиде на финал. 

Събитието е хитово в цял Китай и домакините му обръщат голямо медийно внимание.

Рони е в една стая с "Мис Русия", като близките отношения между двете дори са накарали другите кандидатки да се шегуват, че двете са като сестри. 

Еуфорията около конкурса е голяма и момичетата обират овациите на хиляди хора ежедневно.

Поради многото си ангажименти извън граница Рони няма възможност да подкрепя своя любим отбор, но пък за сметка на това се радва на всяка негова победа.