Галерия

За сватба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан. След броени месеци той ще стане български свекър, след като едрогърда наша красавица завъртя главата на големия му син Джефри, научиха от "България днес".

Преди няколко седмици брюнетката с екзотична красота на име Радина е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България. Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър "Иван Вазов". Двамата за първи път публикували в личните си профили своя снимка, позирайки пред фонтана. Поводът за посещението в България е официален годеж като в приказките.

Радина Анева заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015-а. Още в България тя се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски баскетболист, играл за българския отбор. След като се разделят, тя заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало, разказва самата тя. Само за година Радина се изкачва по стълбата на успеха и след като е наета от "Туенти Сенчъри Фокс" - медийния конгломерат на Рупърт Мърдок, е повишена до ръководител звено.

Джефри се отказва от баскетбола през 2012-а година. В интервю синът на Майкъл Джордан споделя, че ще се фокусира върху живота си след баскетбола. Година по-късно той става част от компанията "Nike, където е мениджър на сектор. Четири години по-късно Джефри предлага брак на нашенката, която буквално му е влязла под кожата. Той сподели няколко кадъра от престоя си в България, на които изглежда много щастлив.

Радина доскоро не споделяше кой е мъжът до нея, но такава новина трудно може да бъде пазена в тайна. Е, любопитни сме сватбата кога и къде ще се състои. Вие какво мислите?