Кой друг освен Йордан Йовчев би могъл да представи емблематичните парфюми REFAN INTENSE GOLD?!

Носителят на пет златни медала от световни и европейски първенства, участник в  рекордните шест олимпиади, два пъти спортист № 1 на България и най-добър спортист на Балканите за 2003 г. е достойното лице на ароматното бижу на REFAN. 

Кавалерът на орден „Стара планина” първа степен е предпочел мъжките аромати REFAN INTENSE GOLD, не само заради зашеметяващите ухания.  Спортистът откровено споделя, че причините да се обвърже с бранда са далеч по-дълбоки и мащабни. „Не съм и предполагал, че ще видя отражение на собствената си личност в производството на една компания…но се случи. Посетих REFAN и видях, че житейското ми кредо, което ме оформи като шампион:  желязна дисциплина, прецизност към детайла и стремеж към безкомпромисно качество на крайния резултат, е водещ принцип и в производството на козметичния бранд. Много съм пътувал по света, но избрах REFAN, защото видях, че са на световно ниво.“ 

Великият спортист е впечатлен от високите стандарти, които спазва REFAN, благодарение на системата  за контрол на качеството ISO 9001:2015. И тъй като  и при Йовчев сериозното и отговорно отношение към работата винаги води до високи резултати, съвсем логично открива в парфюмите REFAN INTENSE GOLD своята нова страст. 

Нещо повече – като рекламно лице на продукта Данчо Йовчев приема предизвикателството да се представи в ново амплоа, далеч от спортното. Модерните аромати на златната мъжка линия на REFAN провокират у легендарния гимнастик да покаже харизматичния мъж в себе си. В заснетите с негово участие ексклузивна фотосесия и клип  като част от мащабна кампания, Данчо се проявява като мачо, елегантен и секси едновременно – истински магнит за дамите.

„Идеалният мъж е мит, но неговият аромат е реалност,  споделя Йордан Йовчев.- Избрах парфюмите REFAN INTENSE GOLD заради точната дозировка между изтънченост и мъжественост в тях. Те са създадени за мъжете, които знаят какво искат и го получават. Като мен!“

Парфюмеристите на REFAN наистина сякаш са създали ароматите на REFAN INTENSE GOLD  специално за „златния” спортист. Те са в крак с най-новите тенденции в света на уханията - „екстрийм“ и „интенз“, различни от добре познатата класика -  осигуряват бягство от скуката и завръщане към тайнството на природата. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав, с  акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови нотки  или подчертани топли базисни дървесни акорди.