Галерия

Григор Димитров и Никол Шерцингер заминават на луксозна почивка. Гришо, който преди дни спечели най-големия си трофей в кариерата, купата на ATP, ще отмаря с любимата жена на екзотичен остров. Двамата обаче няма да са сами, компания ще им прави майката на Григор Мария, съобщава Dnes.bg.

Много е вероятно тримата да заминат тези дни за остров Некер, който е собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън. Той посреща тенис звезди от световна класа, сред които е и Григор.

Освен него още няколко професионални тенисисти ще мерят сили в благотворителен турнир, в който ще се включи и ексцентричният Брансън. Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great House. Къщата е на два етажа и разполага с девет спални. Тя е реновирана през 2013 г., след като пострада при тропическа буря, предизвикала пожар.

Остров Некер е с площ от 300 000 кв. м. Той е собственост на Ричард Брансън от 1984 г. и често заема място в класации на най-добрите островни курорти.

На острова има шест вили и резиденция, в които могат да се настанят до 28 гости. Цените започнат от 65 хил. долара на вечер. Това е едно от любимите ваканционни места на звездите.

Кейт Мос го избра за 40-я си рожден ден, Лари Пейдж – за сватбата си, Джей Зи, Марая Кери и Опра Уинфри също са наемали острова.

Ричард Брансън го придобива, докато мястото все още е необитаемо. Цената, която той плаща за него тогава е 180 хил. долара. След което построява луксозен курорт на него.

След голямата победа на Григор в лондонската Арена 02, преизпълнен с гордост и възторг от Лондон към Хасково обаче си тръгва бащата на Гришо - Димитър Господинов, пише "Хасковска Марица".

Всички състезатели, които тренират на кортовете на ТК Хасково 2015 с нетърпение чакат бившия национален селекционер да разкаже за подвизите на своя син.