Левски и неговите привърженици създават чат-канал в платформата Viber, където ще бъдат публикувани новини относно ежедневието в клуба и ще бъде предоставена възможност за обратна връзка за цялата левскарска общност. Договорът с Viber беше подписан през октомври, а официалният чат-канал на "сините" трябва да стартира преди началото на пролетния дял в българското първенство по футбол.

Първата Viber задача на привържениците всъщност е продължение на конкурсите на "Сини инициативи". Тя вече започна и се състои в изработката на подходящи стикери, които да се разменят в комуникацията между левскарите чрез чат приложението. "В тази връзка беше обявен конкурс за изработка и дизайн на стикерите в следните категории: Стандартни поздрави (здравей, чао, лека нощ, ОК/да, обичам те, целувка, наздраве); Стикери с футболни резултати (7:2 е резултат...); Стикери за празници (рожден ден, мартеници, Великден, Коледа, Нова година); Левскарски сентенции - ("Само Левски", "Сините в атака", "От бащата на детето....", "С лъвски скок напред", "Гол"); Ултра стикери - с факли, знамена и мегафон, звукови скандирания; Закачливи стикери с отбора "тире" и припозналите го привърженици; Всяка идея, която въображението и таланта на дизайнерите биха родили", съобщиха феновете от forum.levski.com още преди две седмици.

"Дизайнерите имат свобода по отношение на дизайна на стикерите, като освен да се включат в избраните категории, също така да се съобразят с цветовата палитра, характерна за Левски. Във всяка категория участниците трябва да предложат минимум по 2-3 стикера. Обръщаме внимание, че всички дизайни свързани с расова дискриминация и насаждане на омраза ще бъдат елиминирани от конкурса, колкото и красиво да бъдат изработени. Всичко това е свързано с политиката на Viber и на ПФК Левски в тези насоки", пишат феновете във форума.

Ще бъде публикуван линк към конкурса във freelancer.com, където ще могат да се изпращат