Галерия

Приятелката на на най-добрия ни тенисист Григор Димитров Никол Шерцингер разкри, че двамата ще прекарат Коледните празници заедно със семейството й в Лос Анджелис. Освен това певицата споделя и други любопитни факти от връзката си с Димитров.

"Идеалната вечер за нас се изразява в дълга разходка, която да завърши с прекрасна вечеря. Обичам хубавата храна. След това може да изгледаме и някоя романтична комедия, а накрая да си поговорим с чаша вино и хубава музика", каза още Никол.

Тя откровено признава, че преди да се запознае с него, не е разбирала нищо от тенис. Сега обаче нещата коренно са се променили и вече това е любимият спорт на певицата.

"Тенисът вече е любимият ми спорт. Преди да се запозная с Григор не знаех нищо за него. За пръв път гледах тенис по време на негов мач", разкри Шерцингер пред списание Reveal.

"В момента основното ми желание е да правя музика. Независимо от всичко. Това ще е основното ми занимание през следващата година. Отворена съм за възможността за събиране с колежките от Pussycat Dolls. За момента няма нищо потвърдено, но има подобен вариант. Ще бъде наистина забавно, ако се случи", завърши певицата.