Бразилската звезда на френския гранд Лион Мишел Бастос намекна, че може да заиграе в торинския гранд Ювентус от следващия сезон.

"Старата госпожа" от доста време проявява интерес към кариоката, но до този момент италианският тим така и не успя да се разбере с "Хлапетата" за крайния бранител.

Самият футболист пък от своя страна сподели, че той ще се възползва от възможността да заиграе на "Олимпико", стига двата клуба да се разберат за трансфера му.

27-годишният южноамериканец се намира в страхотна форма и през зимата бе свързван с трансфер в Юве и Милан, но в крайна сметка си остана на стад 'Жерлан'.

Според "Газета дело Спорт", грандът от Торино е склонен да плати 14 милиона евро за бразилеца, но от Лион искат с 4 милиона повече.

Въпреки финансовите си различия, двата клуба могат някак си да стигнат до компромисен вариант и Бастос да акостира в Юве.

"Нито един играч не може да каже "не" на клуб като Ювентус. Ако торинци се разберат с Лион за трансфера ми, тогава няма да има проблем от моя страна да акостирам на "Олимпико", сподели Бастос.