Новоизбраният президент на Галатасарай  Юнал Айсал заяви изненадващо, че турският клуб води преговори с вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон.

Джиджи наскоро успокои феновете и заяви, че е верен на "бианконерите" след като слуховете за развод със "Старата госпожа" разтревожиха обществеността, но бомбата, която гръмна край Босфора, може да е само с цел  да привлече вниманието на други вратари.

"Ние сме в контакт с вратаря на Ювентус Джанлуиджи Буфон и се опитваме да получим подписа му", изрази интереса си към италианския национал Айсал.

"Лъвовете" имаха славно минало пред 90-те години и новоизбраният президент има нелеката задача да върне старата слава след катастрофалния сезон на гранда.

Първо дойде Фатих Терим като треньор, след това турците взеха шведския нападател на Болтън Йохан Елмандер и сега е време да търсят вратар от топ-класа, ако отново искат да са фактор в първенството и в Европа.


"Ако сделката не стане, имам готова алтернатива", заяви Айсал. Сред имената в тефтерчето на клуба от Истанбул в първите места е и това на Себастиан Фрей от Фиорентина.