Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че лондончани не са разполагали с достатъчно пари и затова не са закупили Милош Красич от Ювентус.

футболист е имал желание да стане собственост на "шпорите", които обаче са предложили само договор за наем, който не се е харесал на крилото, което е дълбока резерва в редиците на торинци.

Тотнъм преговаряше с Ювентус в последния ден на трансферния прозорец за преминаването на Красич на стадион "Уайт Харт Лейн" под наем.

27-годишният футболист премина в Ювентус от ЦСКА Москва за 12.4 милиона паунда през 2010 година и бе един от най-силните играчи на "старата госпожа" през миналата кампания. След идването на Антонио Конте обаче играчът загуби титулярното си място.

"Исках да взема Красич под наем. Интересувах се да го купя преди близо година, но той беше много скъп - 15 милиона паунда", каза Реднап за "Скай спортс".

"Този път исках да го взема под наем, но той не искаше да дойде и искаше постоянен договор. Но ние не разполагахме с нужните пари за трансфер", завърши Хари Реднап.