Двукратният европейски клубен шампион Ювентус проявява сериозен интерес към едни от най-актуалните футболисти на Стария континент в последно време.

Според информация на изданието "Тутоспорт" Гонзало Игуаин, Езекиел Лавеци, Нани и Пол Погба са в списъка от играчи, които са желани от наставника на "бианконерите" Антонио Конте.

След две поредни разочароващи години, в които торинският колос завършваше на неприличното за традициите на клуба седмо място в Серия "А", в момента Юве е втори, на 2 точки зад лидера Милан, но и с два изиграни двубоя по-малко.

Стрелецът на Реал Мадрид Игуаин е следен не само от италианците, но и от английския Челси, а освен това агентът на аржентинеца бе заявил преди месец, че неговият клиент не иска да напуска стадион "Сантяго Бернабеу", което прави привличането му доста трудно.

Сънародникът на Игауин Лавеци бе смятан за почти сигурно ново попълнение на Интер през януари, но все пак играчът остана в Наполи.  Антонио Конте не крие своите симпатии към играча и ще направи опит да го купи през лятото.

В същото време полузащитниците на Манчестър Юнайтед Нани и Пол Погба са фаворити на генералния директор на Юве Джузепе Марота.

Според изданието Юве е готов да извади на масата 25 милиона евро само за Нани, който бе един от най-силните играчи на Манчестър Юнайтед през миналия сезон.