Защитникът на Ювентус Мартин Касерес заяви в интервю за официалната интернет страница на "бианконерите", че отборът е гладен за успехи и ще се опита да се представи добре както в Шампионската лига, така и в италианското първенство.

"Предстоящият сезон ще бъде по-различен от изминалия. Ще участваме в Шампионската лига, една много оспорвана надпревара. Въпреки това желанието ни е да се представим колкото се може по-добре", каза уругваецът.

Касерес говори и за новото попълнение в отбраната на "Старата госпожа" Лусио. Преди да се присъедини към шампиона на Италия, 34-годишният бразилец се състезаваше за Интер.

"Лусио е велик защитник и е имал успехи навсъкъде, където е играл. В своята кариера той е спечелил всичко, но въпреки това иска да вземе още трофеи с екипа на Ювентус. Изправени сме пред дълга кампания и е добре, че имаме в състава си роден победител като Лусио", коментира Касерес.

Що се отнася до мениджъра на "бианконерите" Антонио Конте, 25-годишният уругвайски бранител направи сравнение между него и Хосеп Гуардиола, бившия наставник на Барселона, където Касерес играеше.

"Виждам прилики в работата на Конте и Гуардиола. Конте е много амбициозен треньор и под негово ръководство можем да постигнем още много. Все пак стилът ни на игра е по-различен от този на Барселона", завърши уругваецът.