Разбирателството между Антонио Конте и Ювентус не е накърнено. Това обяви членът на борда на директорите на клуба Павел Недвед. В пресата се появиха слухове, че има напрежение между наставника и ръководството, след като Конте обяви, че не е искал да се разделя с Емануеле Джакерини и Алесандро Матри. Двамата обаче бяха продадени съответно на Съндърланд и Милан.

Недвед е съветник в борда на директорите и даде мнението си пред телевизия "Скай Италия". Чехът добре познава Конте, защото игра заедно с него за Старата госпожа.

"Мисля, че има огромна хармония между Антонио и Ювентус. Няма никакви проблеми. Никой не се притеснява, че ще го изгубим, защото няма как да започнеш първенството, да подготвяш Шампионската лига, ако имаш идеята, че треньорът ще напусне", заяви Недвед.

"Оставаме фокусирани върху работата и това, което целим да направим до края на сезона. Нормално е всички да сме седнали на една маса и да говорим. Това се случи този сезон и ще го правим отново. Ние разкриваме нашите идеи, треньорът - своите".

"Няма никакъв страх, а мир и разбирателство. Уверени сме, че сме силен отбор и можем да се справим добре на всички фронтове", завърши Недвед.