Треньорът на Ювентус Антонио Конте не очаква в никакъв случай лек мач срещу Болоня.

Торинци се намират в страхотна форма. Отборът гостува в петък на болонци, като специалистът предупреди, че футболистите му ги очаква труден сблъсък.

"Мачът срещу Болоня ще бъде труден, това е неизбежно. Ще се изправим срещу един отбор, който се намира в добро състояние и който се справя добре", заяви Конте на пресконференцията преди мача.

"Ще излезем на терена с ясната нагласа, че ни очаква труден двубой. Аз пък ще избера възможно най-подходящия състав за тази среща".

"Целта ни е да се изправим срещу противника с възможно най-добрия си състав и да спечелим мача".

"Изборът ми за титулярен състав разбира се ще бъде продиктуван от физическото състояние на футболистите. Ще помисля за състава, тъй като все пак не трябва да се забравя и натоварения график в който се намираме. Изиграхме доста мачове".

"Лихтщайнер все още се възстановява, макар че той се завърна срещу Удинезе и търси най-добрата си форма. През последните дни тренираше по специфично. Не искам обаче да ви разкривам кой ще играе и кой не", каза още специалистът, който отговори по този начин на въпрос, дали ще даде шанс на Куалиарела и Вучинич на местата, на Йоренте и Тевес.