Ювентус може да поиска бранителя на Борусия Дортмунд Матс Хумелс в замяна на тяхната половина от правата на нападателя Чиро Имобиле, пише електронното издание "Футбол Италия", базирайки се на свои източници на Апенините.

Добре известно е, че треньорът на рурския тим Юрген Клоп има голямо желание да привлече голмайстора на Калчото, който е вкарал цели 19 гола с екипа на скромния Торино.

Имобиле обаче е собственост както на "Биковете", така и на техния торински враг Юве, така че решението за бъдещето на нападателя ще бъде взето и от двата клуба, а не еднолично.

"Старата госпожа" обаче няма да позволи да загуби правата си върху Имобиле толкова лесно. Отборът по всяка вероятност може да поиска Матс Хумелс да стане част от сделката.

Централният бранител и германски национал е успял да реализира 2 гола за Дортмунд през този сезон, като е изиграл 19 мача за тима. Остава само да се види, дали Юрген Клоп би се съгласил да жертва своя бранител, за да подсили атаката си още повече. Вече бе взет заместник на Левандовски в лицето на Адриан Рамос от Херта, но очевидно Клопо търси още един нападател.