Пол Погба може да остане в Ювентус и след летния трансферен прозорец. Това намекна агентът на френския национал Мино Райола.

Още по темата

 


Както е известно, бъдещето на халфа в Торино е несигурно, тъй като най-богатите европейски клубове, сред които Реал (Мадрид), ПСЖ и Манчестър Сити, проявяват сериозен интерес към него.

Миналата есен Погба поднови договора си с „бианконерите“ до 2019 г., но това не спря спекулациите. В началото на годината Райола наля допълнително масло в огъня, като заяви, че клиентът му най-вероятно ще напусне през лятото.

„Шампионатът на Франция въобще не е малък за Погба. Ние имаме опции в първенствата на Испания, Германия, Англия, Франция и Италия, разбира се. Всички са уверени, че Пол ще напусне Юве, но няма гаранции. Всичко зависи от желанието на клуба и играча“, каза агентът пред Le Parisien.

В същото време италианският шампион започна преговори за нови договори на Леонардо Бонучи и Клаудио Маркизио. Според Gazzetta dello Sport двамата искат да преподпишат и трудно ще възникнат проблеми.

Юве вече влезе в контакт за нови споразумения и с легендата Джанлуиджи Буфон и голмайстора Карлос Тевес.