Ювентус ще гради нов отбор около звездата си Пол Погба. Това разкри изпълнителният директор на клуба Джузепе Марота след загубата с 1:2 от Фиреонтина в първи 1/2-финален мач за Купата на Италия.

Още по темата

 


Реал (Мадрид), ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити не крият интереса си към него, но за момента високата цена на френския национал – 100 млн. евро, стопира преговорите.

„Ювентус ще реши бъдещето му, въпреки че мнението на играча също играе важна роля. Все пак говорим за млад човек, който още може да се подобри още и се намира на идеалното място за това. Ние продължихме договора на Погба, защото искаме да градим отбора около него“, каза шефът на Юве.

Агентът на халфа Мино Райола вчера също намекна, че най-добрият млад играч на световното първенство може да остане в Торино. Той не скри, че има сериозен интерес към клиента му, но всичко е в ръцете на клуба и футболиста.

През настоящия сезон Погба има 21 мача в Серия, в които се е разписвал 6 пъти – срещу Киево (2:0), Верона (4:0), Наполи (3:1), Сасуоло (1:1) и два пъти в двубоя с Лацио, спечелен от „бианконерите“ с 3:0 в Рим.