Спортният директор на Ювентус за пореден път заяви, че е наясно с големия интерес на големите отбори към звездата на тима Пол Погба. Сред мераклиите за подписа на французина е и лидера в Ла Лига Барселона.

В същото време Недвед е на мнение, че Барселона и Байерн Мюнхен са най-добрите отбори в Европа и е щастлив, че "бианконерите" ги избегнаха на жребия за четвъртфиналитеа на ШЛ.

"Ние знаем, че Барселона и други големи клубове го искат, но той има договор с нас", отсече Недвед пред вестник "Ел Мундо Депортиво".

"Ние губим доста от неговото отсъствие, защото той притежава страхотни качества. Но останалите момчета са наясно какво трябва да сторят, за да го заместят подобаващо."

"Харесва ми работата на Мората и съм доволен от повиквателната му в националния отбор. Той я заслужаваше. Алваро може да стане играч от най-висока класа. Освен това е чудесно момче."

"Хубаво е, че Юве избегна Барселона и Байерн Мюнхен, които са най-добрите отбори в Европа към този момент. Реал не е на нивото от миналия сезон, но нещата бързо могат да се променят."

"Имаше и по-известни отбори, срещу които можехме да се паднем, но ние не подценяваме Монако. Те бяха пред отпадане у дома, но ме впечатлиха срещу Арсенал в Лондон", завърши чехът.